Annie Sloan Boeken

Kleurrecepten

Blaas nieuw leven in oude meubels met Chalk Paint™ van Annie Sloan. In dit boek laat Annie verschillende sferen zien die je met haar verf kunt creëren, van landelijk tot modern. Het boek start met uitleg over kleuren en verftechnieken, waarna 40 projecten aan bod komen. Niet alleen meubels, maar ook vloeren en muren krijgen in een paar stappen een nieuwe look. Annie Sloan leidt je met foto's en tips stapsgewijs door de verschillende projecten. Een ideaal boek voor zowel de beginnende als de gevorderde Annie Sloan-gebruiker.

€ 20,99

  • Uitverkocht

DIY met decoratieve verf voor elke stijl

Een  boek vol inspiratie en tips om zelf aan de slag te gaan met Chalk Paint™ van Annie Sloan. Het boek bestaat uit 9 verschillende woonstijlen: van Modern en Bohemian tot Neo Klassiek en Retro. Elk hoofdstuk is gewijd aan een interieurstijl en bevat veel foto's en tips om je eigen stijl te maken.

€ 20,99

  • Uitverkocht

Annie Sloan Paints Everything

"Annie Sloan Paints Everything" is het nieuwste boek van Annie Sloan (verschenen in oktober 2016). In dit boek laat Annie Sloan in 40 stap-voor-stap projecten zien hoe je met verf ieder deel van je huis kan transformen. Meubels, muren en deuren, vloeren, gordijnen en kussens, ze komen allemaal aan bod in dit praktische boek. Diverse technieken worden gebruikt, waaronder sjabloneren, printen waxen en dying (het verven van stof). 

 

Engelse editie, de Nederlandse vertaling wordt medio 2017 verwacht.

€ 20,99

  • Uitverkocht